Svedala Dentalteknik – Stræben efter perfektion

Svedala Dentalteknik AB er et fullservice-laboratorium, der blev etableret i 1995 af Jan og Maryam Tirehkar. Med omfattende erfaring inden for den dentaltekniske branche havde de en vision om at kunne tilbyde præcisionsarbejde af høj kvalitet og det bedst mulige serviceniveau i deres egen virksomhed. Ved at etablere et fullservice-laboratorium med mulighed for at varetage fremstilling af alle væsentlige produkter og dentalarbejder under et og samme tag kan kvalitetskontrollen altid være fremragende.
Vores veluddannede og rutinerede personale har i fællesskab ansvaret for på optimal vis at udføre og fremstille alle former for dentaltekniske produkter af konsekvent høj kvalitet.
Konkurrenter og samarbejdspartnere har ofte set os som pionerer. Dette skyldes, at vi var et af de første dentallaboratorier i verden, der begyndte med at anvende CAD/CAM-teknologi og fræsemaskiner. Frem til 2006 gennemførte vi også undervisning og support i disse teknologier for andre nordiske dentallaboratorier. Men udviklingen standsede ikke der, vi er blevet ved med konstant at forbedre vores forudsætninger, så vi altid kan være på forkant både teknisk og kundskabsmæssigt.
En af vores vigtigste samarbejdspartnere gennem årene har været KaVo som har støttet os hele vejen, og vi har samtidig fået mulighed for at tage del i deres udvikling.
Dette har medført, at vi har leveret vores produkter og tjenesteydelser til mere end 120 laboratorier i hele Europa. I øjeblikket befinder de fleste af vores kunder sig i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland og Storbritannien, og kundegruppen bliver hele tiden større.

Hvorfor har os som din partner?

samarbete 3

  • Verdens førende inden for CAD -CAM teknologi
  • Veltilpassede produkter i henhold til dine krav
  • Vi har god kommunikation med vores kunder gennem hele produktionsprocessen
  • Fleksibilitet til at opfylde vores kunders behov
  • Vi har en miljøvenlig produktion
  • Vi ønsker at bidrage til og forbedre livskvaliteten for mennesker gennem vores produkter