Vores fullservice-laboratorium for fast og aftagelig protetik med base i Malmø er teknisk førende på det nordiske marked.

Med 16 års erfaring inden for branchen har vi omfattende viden og specialkompetencer, og dette betyder, at vi kan tilbyde tandproteser og kæbeimplantater af høj kvalitet samt øvrige produkter og fleksibilitet for vores kunder. Svedala Dentalteknik er en virksomhed, der er kendt for altid at være på forkant, når det gælder materialekundskab og teknisk udstyr til fast og aftagelig protetik.

Kvalitetsbevidsthed, æstetisk sans og mulighed for konkurrencedygtige priser gør os til en oplagt samarbejdspartner for dine tandtekniske behov. Vi fremstiller alle vores produkter i Sverige og kan derfor tilbyde generøse garantier plus fremragende service.

Produkter og tjenester vi tilbyder er

CAD/CAM

Vores CAD/CAM-afdeling er en af de fundamentale byggesten i vores virksomhed. Som pionerer i Norden har vi leveret førsteklasses produkter til mere end 120 tandtekniske laboratorier i Sverige og store dele af Europa.

Implantat

Vi arbejder med alle de anerkendte implantatsystemer i Sverige. Da vi har beskæftiget os med dette i mange år, har vi udviklet høj specialkompetence inden for området.

Fast protetik

Vi udfører alle eksisterende arbejder inden for fast protetik efter dit ønske. Vores tandteknikere har også fremragende materialekundskab og kan derfor konsulteres efter behov.

images

Aftagelig protetik

Aftagelig protetik kan være en nødvendig løsning for en del patienter. Da Svedala Dentalteknik er et fullservice-laboratorium er aftagelig protetik lige så selvfølgelig for os som alle andre produkter.