Svedala Dentalteknik - Hvad der passer dig bedst?

Vi tilbyder forskellige forsendelsesmetoder & pris.
leveransmetod

Økonomi

Standard

Express

Uanset om du har en opgave, der haster meget og som skal færdig i løbet af dagen, eller om du samler opgaverne sammen for at have større marginaler, tilpasser vi os efter dig.
Svedala Dentalteknik er et serviceminded laboratorium med høj præcision og effektivitet. En forudsætning for et godt samarbejde er efter vores opfattelse en god kontakt med tandlægen, og vi rådfører os med hinanden for at opnå det bedst mulige resultat og undgå at lave tingene om.

I akutte tilfælde kan opgaverne leveres fra dør til dør og tilbage igen på under 24 timer, da vi har al den teknik og kompetence, der kræves i pressede situationer, alt samlet under ét tag.
Vi er så sikre på vores produkter, at vi giver op til 7 års garanti på vores produkter.

I vores nærområde (den sydvestlige del af Skåne samt København, hovedstadsregionen) har vi egne biler til afhentning/levering af produkter til klinikkerne. Vi har også mulighed for at anvende en af vores speditører til at facilitere vores kunder i hele verden.

Da aftryksmassen kan være tidsfølsom, tager vi logistikken meget alvorligt, og som partner til os kan du altid se, hvor din pakke befinder sig, og hvor i produktionsprocessen opgaven befinder sig ved at kontakte os eller bruge det trackingnummer, som vi giver dig.

Vi er meget fleksible både med hensyn til produkter og serviceydelser, og du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

Som aftalekunde har du blandt andet en fordelagtig aftaletakst med Svedala Dentalteknik på al vores protetik og øvrige arbejde. Du kan vælge at tegne en særskilt aftale eller samarbejde med andre tandlægeklinikker i hele Skandinavien eller kolleger på klinikken og få endnu mere fordelagtige priser. Aftalekunder har altid mulighed for at tage del i vores værdifulde tilbud, og samtidig er de berettiget til vores meget generøse bonussystem.